SMART doelen voor de logopedist

De cursus die ontwikkeld is gaat over dit online abonnement. Je wordt in één dagdeel van vier uur getraind om te leren werken met de doelen.

Tijdens de cursus leer je de achtergrond en alle in en outs kennen. Na deze cursus weet je bijvoorbeeld hoe je na gerichte logopedische diagnostiek een kind bijvoorbeeld kan helpen met problemen bij het begrijpend lezen. Daar wordt onder verstaan dat je logopedische testen kan afnemen om een verklaring te vinden voor de ervaren moeilijkheden met het taalbegrip bij het lezen.

Deze problemen  kunnen een onderwijskundige beperking vormen. Als logopedist kan je deze via de stappen van het M.L.H. prima beantwoorden. Vervolgens kan je het therapieplan dat aansluit bij deze moeilijkheden downloaden. Je kan er de naam van de cliënt invoeren. Daar waar mogelijk wordt de evidentie van de technieken uit de behandelplannen beschreven. Immers, in de contracten met de zorgverzekeraars staat dat de logopedische therapie volgens evidentie of best practice gegeven moet worden. Voor iedere individuele logopedist is het een grote klus om dit allemaal uit te zoeken. Vandaar dat de evidentie, waar mogelijk, als toelichting wordt geschreven in de therapieplannen.

Voor meer informatie over cursussen, informeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?